ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Η παρακάτω ανακοίνωση αφορά φοιτήτριες και φοιτητές που θα ξεκινήσουν για πρώτη φορά την πρακτική τους άσκηση. (ΔΕΝ αφορά φοιτητές οι οποίοι είχαν ξεκινήσει πρακτική άσκηση και την διέκοψαν λόγω των μέτρων για τον κωρανοϊό)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Όσες φοιτήτριες και φοιτητές επιθυμούν να πραγματοποιήσουν Πρακτική Άσκηση μπορούν  να το κάνουν αφού πλέον δεν ισχύει η απαγόρευση του Υπουργείου Παιδείας (λόγω κωρονοϊού).

Θα πρέπει να διαβάσουν πολύ προσεκτικά όλη την ενημέρωση για την πρακτική άσκηση στον εξής σύνδεσμο: http://tourism.uniwa.gr/praktiki-askisi/

Λόγω του ότι θα πρέπει να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός, οι φοιτητές δεν χρειάζεται να προσέρχονται στο γραφείο πρακτικής άσκησης και όλα τα έγγραφα τα οποία είναι απαραίτητα θα μπορούν αρχικά να αποστέλλονται με email αφού πρώτα σαρωθούν.

Όποιος  λοιπόν φοιτητής/τρια βρει φορέα για πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης, τότε και μόνο τότε, θα πρέπει να ενημερώσει με email τον κύριο Σεργόπουλο στο sergopoulos@hotmail.com και ταυτόχρονα να κοινοποιήσει το email αυτό στην κυρία Σταματοπούλου, στο marita.stam@gmail.com  ώστε να δοθούν επιπλέον οδηγίες σχετικά με την αποστολή των εγγράφων.     

ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Υπενθυμίζουμε ότι η Πρακτική Άσκηση μπορεί να πραγματοποιηθεί με πρόγραμμα ΕΣΠΑ και χωρίς πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Προκήρυξη για πρακτική μέσω ΕΣΠΑ θα αναρτηθεί τις επόμενες ημέρες. Ωστόσο, λόγω της δύσκολης κατάστασης που βιώνουν οι τουριστικές επιχειρήσεις το τρέχον χρονικό διάστημα, αδυνατούν να προβλέψουν έγκαιρα τις ανάγκες τους για απασχόληση φοιτητών.

Με δεδομένο ότι το πρόγραμμα ΕΣΠΑ είναι κάπως χρονοβόρο και έχει συγκεκριμένες ημερομηνίες έναρξης (μόνο 1η και 15η κάθε μήνα)  ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ στους φοιτητές να έχουν ως προτεραιότητα την εύρεση φορέα και κατόπιν να κινηθούν για πρακτική εκτός ΕΣΠΑ.     

 

Εκ της Επιτροπής Πρακτικής Άσκησης