ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ 37ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ 37ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

4 Οκτωβρίου 2019 @ 10:45 πμ - 12:15 μμ

Δωρεάν

 

 

 

 

 

Πρόσκληση στην Ημερίδα Εθελοντισμού για τον 37ο«ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ. Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 10.45

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ 1

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

 Αγαπητέ εθελοντή,

Ο 37ος «ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ. Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ» εισέρχεται σε μια νέα εποχή στην ιστορία του αφού από φέτος θα είναι μια διήμερη εκδήλωση που διοργανώνεται το Σάββατο 9 Νοεμβρίου (10χλμ – απόγευμα) και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 ( Μαραθώνιος – 5χλμ- 1200 ΑμΕΑ – Αγώνας Παιδιών).

ToΠΑ.Δ.Α μας λαμβάνει σοβαρά υπόψη την κατ’ έτος συμβολή του Εθελοντικού Κινήματος, με τη στήριξη του οποίου στελεχώνονται σημαντικοί τομείς της διοργάνωσης, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στους δρομείς και θεατές.Η επιτυχία είναι ΟΜΑΔΙΚΗ υπόθεση και σ’ αυτό το πλαίσιο, ο ΣΕΓΑΣ, με αμέριστο σεβασμό στο έργο των εθελοντών και χαρά, σας προσκαλεί να γράψετε τη δική σας ιστορία ως εθελοντές του Μαραθωνίου της Αθήνας!

Σ’ αυτό το πλαίσιο, θα θέλαμε να οργανώσουμε και μια παρουσίαση του Μαραθωνίου και του Προγράμματος Εθελοντισμού μας στους φοιτητές προτρέποντας τους να έχουν ενεργό κοινωνικό ρόλο.

Στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού μας προσφέρουμε:

Α) Εκπαιδεύσεις ( Γενικές & Ειδικές ) προς τους εθελοντές & διαρκή υποστήριξη σε τυχόν ερωτήματα μέσω των στοιχείων επικοινωνίας μας που επισυνάπτονται στην ηλεκτρινική μου υπογραφή

Β) Ιδιωτική ασφάλιση για τις ημέρες του αγώνα

Γ) Ονομαστική Βεβαίωση Συμμετοχής (15-20 ημέρες μετά τη λήξη της διοργάνωσης- διαδικασία online στην ιστοσελίδα μας – ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ >Πεδίο. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ)

Δ) T-shirt& αντιανεμικό που είναι αποκλειστική συνεργασία και κολεξιόν (δε διατίθεται προς πώληση) με την Adidas στα κεντρικά της στη Γερμανία.

Ε) Ενθύμιο Εθελοντισμού μετά τη λήξη της διοργάνωσης και κατά το check-out των εθελοντών-παροχή ενεργειακού snack στη διάρκεια του αγώνα

 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΑΔΑ!!!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 10.45

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
4 Οκτωβρίου 2019
Ώρα:
10:45 πμ - 12:15 μμ
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

ΣΕΓΑΣ – ΠΑΔΑ
Τηλέφωνο:
210 5385211

Χώρος Διεξαγωγής

Πανεπιστημιούπολη 1