Λέκτορας
georgepapadogoulas@yahoo.com
Ο Γιώργος Παπαδογούλας σπούδασε Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Αθηνών και ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό του στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά.
Έχει εργαστεί σε Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις ανά την Ελλάδα ως Διευθυντής επισιτιστικών τμημάτων και Γενικός Διευθυντής. Το μεγάλο του ενδιαφέρον όμως ήταν πάντα γύρω από το κομμάτι του επισιτισμού. Διετέλεσε επί 7ετίας Διευθυντής στο Βραβευμένο με Χρυσούς Σκούφους «1800 Bar Restaurant» στην Οία της Σαντορίνης. Ενώ είναι αναγνωρισμένος Γευσιγνώστης Whisky με δράση στον χώρο της επαγγελματικής γευσιγνωσίας για περισσότερα από 25 έτη.
Έχει διατελέσει σύμβουλος F&B σε περισσότερες από 100 επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ έχει υπάρξει επανειλημμένα εισηγητής σε 3 Πανελλήνια Συνέδρια Τουρισμού, διάφορες τουριστικές ημερίδες και στις εκθέσεις HO.RE.CA., Athens Bar Show, Whisky & Rum Festival, και Whisky Live.
Είναι ιδρυτικό μέλος του ΔΡ.Α.Τ.Τ.Ε.