ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ – ON TOUR NEXT GEN ATHENS

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ – ON TOUR NEXT GEN ATHENS

25 Ιανουαρίου 2020 @ 9:00 πμ - 26 Ιανουαρίου 2020 @ 5:00 μμ

Δωρεάν

Tο Δωρεάν Σχολείο Τουρισμού OnTour γίνεται NEXT GEN και έρχεται στην Αθήνα

Με σύνθημα «PRO MODE ON» το Σχολείο Τουρισμού OnTour ΝΕΧΤ GEN είναι μία νέα εκδήλωση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ), που γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη να προσφερθεί διαφοροποιημένη και στοχευμένη γνώση, έμπνευση και καθοδήγηση στα νέα ταλέντα του τουρισμού της Ελλάδας.

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour NEXT GEN Athens, απευθύνεται σε σπουδαστές τουριστικών σχολών και νέους επαγγελματίες του τομέα, με μέχρι 2 χρόνια προϋπηρεσία και θα υλοποιηθεί στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς, το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, 2020.

Η εκδήλωση ακολουθεί τα πρότυπα των Σχολείων Τουρισμού ΟnTour, έχει εθελοντικό μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και χωρίζεται σε ημέρα ομιλιών και ημέρα εργαστηρίων. Τριακόσιοι νέοι του τουρισμού, θα έχουν την ευκαιρία στις 25 Ιανουαρίου να παρακολουθήσουν μία σειρά από σύγχρονες διαδραστικές ομιλίες πάνω σε θέματα όπως, Innovative Thinking, Emotional Intelligence, Positivity, Generation Management κ.α. ενώ στις 26 Ιανουάριου 150 νέοι θα παρακολουθήσουν ένα από τα 3 εκπαιδευτικά εργαστήρια, με θέματα όπως Career Advancement, Interviewing Skills, κ.α.

Η ιδέα πίσω από τα ΣΤΟΤ Next Gen είναι να συμβάλλει στη μείωση του χάσματος στις δεξιότητες και τις γνώσεις, που αναζητά η αγορά σε σχέση με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που έχουν οι νέοι απόφοιτοι και επαγγελματίες και να εμπνεύσει τα νέα ταλέντα του τομέα για μία καριέρα με σκοπό, νόημα και στρατηγική κάνοντας τους πρωτίστως, καλύτερους ανθρώπους και κατ’ επέκταση καλύτερους επαγγελματίες.

Τις ομιλίες του ΣΤΟΤ Next Gen ATHENS θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαδικτυακά, χιλιάδες νέοι σπουδαστές και απόφοιτοι (και όχι μόνο) του τουρισμού από όλη την Ελλάδα, μέσα από το κανάλι του ΙΝΣΕΤΕ στο YouTube.

Η συμμετοχή όπως σε κάθε Σχολείο Τουρισμού OnTour είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας.

Για να δείτε περισσότερα για το Σχολείο Τουρισμού OnTour NEXT GEN Athens δείτε εδώ και για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας για τις ομιλίες, πατήστε εδώ.

Για να μάθετε περισσότερα για το Σχολείο Τουρισμού OnTour πατήστε εδώ.

 

Λίγα λόγια για το ΙΝΣΕΤΕ
Το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ) είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που ιδρύθηκε στις αρχές του 2013, με πρωτοβουλία του ΣΕΤΕ, από τέσσερις εταίρους με έντονη δραστηριοποίηση σε κρίσιμα πεδία της ελληνικής τουριστικής αγοράς: Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων – ΣΕΤΕ (κύριος εταίρος), Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων – ΠΟΞ, Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων – HATTA και Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος – ΣΕΤΚΕ.

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
25 Ιανουαρίου 2020 @ 9:00 πμ
Τέλος:
26 Ιανουαρίου 2020 @ 5:00 μμ
Κόστος:
Δωρεάν
Ιστότοπος:
http://www.insete.gr/Portals/0/Training/NEXT%20GEN%20AGENDA.pdf

Χώρος Διεξαγωγής

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΪΔΑ
ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 34-36 ΤΚ:, ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ 104 47
Αθήνα,
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
21 0348 0000